Johdatus Maan planetaarisuuteen 4.–18.4.2024

Tuotteen myynti päättyy 03.04.2024 klo 12.00

10,00 30,00 

Aloittelijoille tarkoitettu verkkokurssi, jolla käsitellään ilmiöitä, jotka johtuvat maapallon ominaisuuksista ja paikasta maailmankaikkeudessa.

Verkkokurssi to 4., 11. ja 18.4. klo 18–20

Ilmoittautuminen on sitova, joten tarkista kurssin tiedot huolellisesti.

Paikkoja jäljellä 13

Kurssilaisen tiedot

Kurssiemme järjestämistä tukee Opintokeskus Sivis. Heidän koulutuksiinsa osallistuvilta edellytetään kerättävän tiettyjä tietoja, joten joudumme kysymään niitä omille kursseillemme osallistuvilta. Kaikkia tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Aloittelijoille tarkoitettu verkkokurssi, jolla käsitellään ilmiöitä, jotka johtuvat maapallon ominaisuuksista ja paikasta maailmankaikkeudessa. Miten Auringon korkeus sekä nousu- ja laskusuunta vaihtelevat vuoden aikana? Miksi päivien pituus vaihtelee epätasaisesti? Mitä ovat tasaus- ja seisauspäivät? Miksi leveyspiiri on helpompi määrittää tähtitaivaan avulla kuin pituuspiiri? Onko kesä pidempi pohjoisella vai eteläisellä pallonpuoliskolla? Miksi päivä pitenee jouluna vain toisesta päästä? Kurssi suoritetaan osallistumalla Zoom-verkkoluentoihin, jotka pidetään torstaisin 4., 11. ja 18.4.2024 klo 18–20. Kurssin pitää Tuukka Perhoniemi.

Opintokeskus Sivis tukee Ursan kurssitoimintaa.

Luethan alla olevat ohjeet ja ehdot huolellisesti.

Kursseille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu Ursan verkkokaupassa joko verkkopankkitunnuksilla tai maksukorteilla. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssin jäsenhinnat ovat voimassa vain, kun osallistuja on Ursan jäsen.

Kurssilaisiin ollaan yhteydessä sähköpostitse noin viikkoa ennen kurssin alkua, joten ilmoitathan toimivan sähköpostiosoitteen.

Kursseista voi tiedustella lisää sähköpostitse osoitteesta kurssit [ät] ursa.fi. 

Valitse normaalihinta / Ursan jäsenhinta

,

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.