Tähtitaivaan jatkokurssi 1.–3.3.2024

Tuotteen myynti päättyy 29.02.2024 klo 12.00

10,00 30,00 

Taivaan tarkkailussa pidemmälle ehtineille tarkoitettu verkkokurssi, jolla opiskellaan haastavampaa tähtitaivaan tuntemusta. Kurssin pitävät Veikko Mäkelä ja Jaakko Alakopsa.

Verkkokurssi pe 1.3. klo 18–20, la–su 2.3.3. klo 13–15

Ilmoittautuminen on sitova, joten tarkista kurssin tiedot huolellisesti.

Paikkoja jäljellä 10

Kurssilaisen tiedot

Kurssiemme järjestämistä tukee Opintokeskus Sivis. Heidän koulutuksiinsa osallistuvilta edellytetään kerättävän tiettyjä tietoja, joten joudumme kysymään niitä omille kursseillemme osallistuvilta. Kaikkia tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Kurssilla tutustutaan mm. himmeämpien tähtikuvioiden etsintään, koordinaatistoihin sekä planeettojen ja Kuun liikkeisiin tähtitaivaalla. Kurssi suoritetaan osallistumalla Zoom-verkkoluentoihin, jotka pidetään pe 1.3. klo 18–20, sekä la–su 2.–3.3. klo 13–15. Kurssin pitävät Veikko Mäkelä ja Jaakko Alakopsa.

Opintokeskus Sivis tukee Ursan kurssitoimintaa.

Luethan alla olevat ohjeet ja ehdot huolellisesti.

Kursseille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu Ursan verkkokaupassa joko verkkopankkitunnuksilla tai maksukorteilla. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssin jäsenhinnat ovat voimassa vain, kun osallistuja on Ursan jäsen.

Kurssilaisiin ollaan yhteydessä sähköpostitse noin viikkoa ennen kurssin alkua, joten ilmoitathan toimivan sähköpostiosoitteen.

Kursseista voi tiedustella lisää sähköpostitse osoitteesta kurssit [ät] ursa.fi. 

Valitse normaalihinta / Ursan jäsenhinta

,

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.