Ohjeita kirjautumiseen

Ursan jäsenenä sinulla on mahdollisuus kirjautua sisään Ursan verkkopalveluihin, jos olet rekisteröitynyt käyttäjäksi. Rekisteröityminen onnistuu vain asioimalla Ursan verkkokaupassa. Huom! Tähdet ja avaruus -lehden digiarkiston tunnukset ovat erilliset, ja rekisteröityminen ei toistaiseksi vaikuta niihin.

Miten rekisteröityminen tapahtuu? Rekisteröityminen onnistuu asioimalla Ursan verkkokaupassa, josta tieto välittyy jäsenrekisteriin. Tämä koskee sekä uusia että nykyisiä jäseniä.

Rekisteröitymisen voi tehdä kahdella tavalla:
1) Jos olet liittymässä jäseneksi tai maksamassa jäsenmaksusi Ursan verkkokaupassa

  • Maksa jäsenmaksusi verkkokaupassa
  • Saat sähköpostiisi rekisteröitymislinkin
  • Klikkaa linkkiä ja käy asettamassa itsellesi salasana
  • Nyt voit kirjautua sisään!

2) Jos olet jo jäsen, mutta et ole maksanut jäsenmaksuasi verkkokaupassa (vaan paperilaskulla)

  • Tee mikä tahansa vähintään 10 € ostos verkkokaupassa tai maksa seuraava jäsenmaksusi Ursan verkkokaupassa
  • Saat sähköpostiisi rekisteröitymislinkin
  • Klikkaa linkkiä ja käy asettamassa itsellesi salasana
  • Nyt voit kirjautua sisään!

Miksi rekisteröityisin? Rekisteröityneet jäsenet voivat kirjautua jäsentunnuksillaan sisään paitsi Ursan verkkokauppaan, myös Ursan mobiililaitteille tarkoitettuun tähtikarttasovellukseen sekä tuleviin muihin sähköisiin palveluihin. Rekisteröityneenä pääset myös lataamaan itsellesi jäsenkorttisi, päivittämään yhteystietosi sekä tarkastelemaan tilauksiasi.

Olen jo jäsen! Miksi minun pitää tehdä ostos verkkokaupassa, jotta saan verkkopalvelut käyttööni? Ursan verkkopalveluiden käyttäjäksi voi rekisteröityä tietoturvasyistä vain asioimalla Ursan verkkokaupassa. Mikäli et halua tehdä ostosta verkkokaupassa saadaksesi rekisteröitymislinkin, voi maksaa seuraavan jäsenmaksusi verkossa vuodenvaihteessa, kun seuraavan vuoden jäsenmaksu on päätetty.

Olen jo rekisteröitynyt, miten kirjaudun sisään? Sisäänkirjautumisessa tarvitset jäsennumeron tai sähköpostiosoitteen. Jäsennumero löytyy Tähdet ja avaruus-lehden takakannesta. Jos olet unohtanut salasanasi, vaihda se täällä: Vaihda salasana

Olen Ursan jäsen, voinko tilata tuotteita jäsenhintaan ilman kirjautumista? Voit tehdä tilauksia verkkokaupassa jäsenhinnoilla ilman kirjautumista.

Miten luen Tähdet ja avaruus -lehteä verkossa? Digilehteen kirjaudutaan erillisillä tunnuksilla.  Lue digilehteä täällä.

Miten kirjaudun sisään Tähtikartta-sovellukseen? Tähtikartta-sovellukseen kirjaudutaan samalla salasanalla kuin verkkokauppaan. Salasanassa voi olla erikoismerkeistä toistaiseksi VAIN # – ? @ = ! % *. Vaihdathan tarvittaessa salasanan: Vaihda salasana. Huom! Tähdet ja avaruus -lehden digiarkiston tunnukset ovat erilliset, niillä ei voi kirjautua sisään Tähtikartta-sovellukseen. 

>> Lisätietoa Ursan verkkopalveluista

>> Kirjaudu Ursan verkkokauppaan

>> Ursan Tähtikartta-sovellus