Tiedotus ja yhteistyö

Teemme mielellämme yhteistyötä bloggaajien ja muiden somevaikuttajien kanssa niin Ursan julkaisemien kirjojen kuin tähtiharrastuksenkin parissa. Kerro yhteistyöajatuksistasi sähköpostilla ursa (a) ursa.fi.

Arvostelukappaleet

Ursan kirjojen arvostelukappaleita, korkearesoluutioisia kansikuvia ja kuvia kirjailijoista voi pyytää osoitteesta kirjat (a) ursa.fi tai puhelimitse 09 6840 4061. Mainitsethan pyynnössä, mihin julkaisuun arvostelu tai kirjoitus on tulossa. Kansikuvapankistamme voit ladata uusimpien kirjojen painokelpoisia kansikuvia arvostelun yhteydessä julkaistavaksi.

Ursa tarjoaa erilaisia palveluita tiedotusvälineille. Ursan kautta saa asiantuntija-apua tähtiharrastukseen, taivaan ilmiöihin ja tähtitieteeseen liittyvissä kysymyksissä. Ursa julkaisee tiedotteita merkittävistä tähtitaivaan tapahtumista sekä erityisesti Ursaan liittyvistä tapahtumista. Jos haluat saada Ursan tiedotteet suoraan sähköpostiisi, ota yhteyttä tiedottajaan.

Käyttöluvat teksteihin ja kuviin

Jos haluat julkaista Ursan kirjassa, verkkosivuilla tai Tähdet ja avaruus -lehdessä olevan kuvan, kaavion tai tekstin, ota yhteyttä kirjoissa julkaistujen tekstien ja kuvien osalta sähköpostitse kirjat [a] ursa.fi tai puhelimitse 09 6840 4061. Tähdet ja avaruus -lehdessä julkaistun aineiston osalta ota yhteyttä lehden toimitukseen, tahdet.avaruus [a] ursa.fi.

Painokelpoiset tähtikartat

Ursasta saa painotuotteissa julkaistavaksi tarkoitettuja tähtikarttatiedostoja. Kartat ovat skaalattavia pdf-tiedostoja. Kartan mukana tulee kuvateksti. Kartan käyttö on maksutonta, mikäli sitä käytetään yhteydessä, joka käsittelee Ursaa tai tähtiharrastusta, muutoin käytöstä peritään kuva-arkiston hinnaston mukainen maksu. Tiedustelut: kirjat (a) ursa.fi