Liity Ursaan

Ursa on avaruudesta ja tähtitaivaasta kiinnostuneiden ihmisten yhteisö ja yksi maailman suurimpia tähtitieteellisiä yhdistyksiä. Ursaan kuuluu noin 19 000 jäsentä ympäri maan, joista osa keskittyy sammuttamaan tiedonnälkäänsä Tähdet ja avaruus -lehdestä ja Ursan kustantamista kirjoista, ja osa katselee myös taivaalle. Moni hankkii Ursasta myös kaukoputken tai kiikarin jäsenhintaan. Yhteistä Ursan jäsenille on kiinnostus maailmankaikkeuteen — voit siis liittyä jäseneksi, vaikka sinulla ei olisi alan tutkintoa, tähtikaukoputkea tai avaruusrakettia. Ennakkovaatimuksia jäsenyydelle ei ole.

Jäsenyys oikeuttaa moniin rahanarvoisiin etuihin, joista varmasti ykkössijalla on jäsenjulkaisumme ja arvostetun tiedelehden, Tähdet ja avaruus -lehden vuosikerta. Liittymällä jäseneksi olet lisäksi tukemassa Ursan toimintaa kuten tiedeviestintää, nuorisotyötä ja tähtiharrastusta.

Ursan jäsenenä saat mm.
– kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvän värikkään ja arvostetun Tähdet ja avaruus -lehden
– Ursan kirjat jäsenhintaan 25 % normaalihintaa edullisemmin, kun tilaat ne Ursan verkkokaupasta tai ostat ne Ursan toimistolta (jäsenhinnalla Helsingissä myös Tiedekirjasta ja Rosebud Citycenteristä)
– Ursan välittämät kaukoputket, kiikarit ja niiden varusteet Ursan toimistolta ja verkkokaupasta 10 % normaalihintaa edullisemmin

Vielä kysyttävää? Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin https://www.ursa.fi/jasen-ukk/

Näytetään kaikki 3 tulosta

Näytetään kaikki 3 tulosta