Sky-Watcher

AZ-GTi -jalusta

473,00 525,00 

Helppokäyttöinen Wifi-yhteyttä hyödyntävä jalusta. Ohjaaminen vaatii Android- tai iOS-käyttöjärjestelmän, jossa ladattuna SynScan-ohjelma (ilmainen).

Helppokäyttöinen ja ketterä AZ-GTi-jalusta. Jalusta luo oman WiFi-verkon, johon Android- tai iOS-käyttöjärjestelmän (puhelin, tabletti tms.) saa suoraan yhdistettyä. Käyttölaitteessa tulee olla asennettuna SynScan-ohjelma. Jalustassa on sisäänrakennettu paristokotelo (8xAA), joten jalustaa voi käyttää missä vain. Käyttölaitteen GPS-, päivämäärä- ja aikatiedot tulevat suoraan SynScan-ohjelman käyttöön, joten näitä ei tarvitse erikseen näpytellä.

Jalustassa on Sky-Watcherin oma ”Freedom-Find”-teknologia käytössä. Voit suunnata kaukoputkea/kameraa myös käsin ilman että järjestelmä kadottaa tiedon asennostaan. Näin käyttäminen on entistäkin helpompaa. Jalustassa on mahdollisuus myös ulkoiselle virtalähteelle (7-14V, 0.75A), mikäli ei halua käyttää ladattavia akkuja tai sormiparistoja. Jalustaan saa liitettyä SynScan-käsiohjaimen, mutta se ei kuulu paketin sisältöön. ”Snap”-johdolla kameran saa liitettyä suoraan jalustaan. Käyttölaitteelle ladattavassa SynScan-ohjelmassa on ”Point and Go” -toiminto sekä ”Tonight’s Best Objects” -kierros, mikäli haluat päästä entistäkin helpommalla. Myös  kolmannen osapuolen tähtikarttasovelluksen käyttö on mahdollista.

HUOM
Ohjainsovellus on englanninkielinen. Ursa toimittaa suomenkieliset käyttöohjeet

Paino 7 kg (kilogramma)
Mitat 115 × 27 × 27 cm (senttimetri)
Tuotekoodi

20314

Tekijä

Paino

3,9 kg

Max. korkeus

152cm

Kantokyky

5 kg

Valitse normaalihinta / Ursan jäsenhinta

,

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.