Havaintovälinelaukku

79,00 88,00 

Pehmustettu havaintovarustelaukku Ursan-logolla. Soveltuu kiikareille, järjestelmäkameroille, pienille kaukoputkille ja lisävarusteille. Irroitettavia pehmustelevyjä 5 kpl. Heijastavat reunat.

Uutuuslaukku Ursan logolla varustettuna. Laukku soveltuu optisten havaintovälineiden kuljettamiseen turvallisesti. Laukun sisällä on peräti viisi irrotettavaa pehmystelevyä, joiden paikkaa voi muuttaa. Kaksi isoa levyä pehmustavat pohjaa ja yläpuolta. Kolme pienempää soveltuvat sisätilan jakamiseen niin, että laukun sisältö ei heilu eikä kolhiinnu. Laukussa on heijastavat reunat. Laukussa on kaksi pienempää vetoketjullista taskua (ulkopuolella edessä ja kannessa sisäpuolella) sekä kaksi avointa verkkotaskua laukun molemmissa päissä ulkopuolella. Laukussa on sekä säädettävä olkahihna ja kantokahva.

Laukku soveltuu mm.:
– Järjestelmäkameroille
– Kiikareille
– Pienille kaukoputkille (esim. Skymax-102/127)
– Havaintoasemalle (Vaonis Vespera)
– Pienen kuvausjalustojen ohjausyksiköille (esim. Star Adventurer, AZ-GTi),
– Okulaareille ja muille optisille lisävarusteille
– Havainto-oppaille ja planisfäärille

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 42 × 20 × 25 cm (senttimetri)
Tuotekoodi

860618613177

Valmistuttaja

Ursa ry

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.