Schilling, Govert ja Christensen, Lars Lindberg

Katse taivaalle

10,00 

400 vuotta kaukoputken historiaa.

Kaukoputken keksiminen on tähtitieteen historian ylivoimaisesti vallankumouksellisin tapahtuma. Tuhansia vuosia tähtitieteilijät joutuivat luottamaan silmiinsä pyrkiessään ratkaisemaan universumin arvoituksia. Kaukoputki johdatti heidät tähtitieteellisten rikkauksien ääreen ja kasvatti dramaattisesti tietoa meitä ympäröivästä maailmasta.

Katse taivaalle -kirja ja mukana tuleva DVD-elokuva käsittelevät kaukoputkea monesta näkökulmasta. Teoksessa tarkastellaan kaukoputken historiallista kehitystä, tieteellistä antia ja siihen liittyviä teknisiä läpimurtoja. Kirja kuvaa myös kaukoputken keksineiden ihmisten voittoja ja tappioita.

Satkoodquitaksipolina
Paino 1,059 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 25 × 1 cm (senttimetri)
Tekijä

Sidontamalli

Sivumäärä

ISBN

Suomentaja

Leena Tähtinen

Alkuperäinen Julkaisuvuosi

Kustantaja

Ursa

Valitse normaalihinta / Ursan jäsenhinta

,

Päätekijä

Schilling ym.

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.