Sky-Watcher

Sky-Watcher Deluxe 2x Barlow

45,00 50,00 

Kaukoputken polttovälin (ja suurennuksen) kaksinkertaistava barlow-linssi.

Barlow-linssi pidentää kaukoputken objektiivin polttoväliä. Tässä tapauksessa kaksinkertaiseksi. Barlow asetetaan okulaarin alle (kulmapeilin ja okulaarin väliin). Suurennuksen kasvattamisen lisäksi barlow-linssin käyttäjä siirtää kauemmas okulaarista kohtaa, jossa silmä on (eye relief) ja vähentää okulaarin palloaberraatiota. Sky-Watcher Deluxe Barlowissa on lisäksi 42 mm T-kierre: ruuvaamalla linssit irti barlowia voi käyttää kamerasovitteena tai loittorenkaana (T-kierteeseen pitää hankkia kamerakohtainen soviterengas).

Paino 0,101 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 5 × 5 cm (senttimetri)
Tuotekoodi

20364

Valitse normaalihinta / Ursan jäsenhinta

,

Tekijä

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.