Sky-Watcher

Sky-Watcher StarTravel-102 ja AZ-GO2-jalusta

515,00 572,00 

Helppokäyttöinen akromaatti-kaukoputki automaattisella jalustalla, jota ohjataan älypuhelinsovelluksella.

StarTravel-102 putki on optiikaltaan akromaattinen linssikaukoputki. Lyhyt polttoväli takaa suuren näkökentän. Suljettu rakenne tekee kaukoputkesta helppohoitoisen. Kolmijalkainen atsimutaalinen ja automaattinen Goto-ominaisuudella varustettu Az-Go2-jalusta on kevytrakenteinen, ja helppo kuljettaa havaintopaikalle tai ottaa vaikka matkalle mukaan. StarTravel soveltuu myös lahjaksi tai tähtiharrastuksen aloittamiseen.

StarTravel-102 kaukoputken objektiivin halkaisija on 102mm. Tämän kokoinen kaukoputki on omiaan yleiseen harrastelijakäyttöön, sillä valovoima riittävä monenlaisiin kohteisiin. Putken paino on erittäin kevyt. Mukana tulevat kaksi okulaaria antavat suurennukset, jotka sopivat hyvin esimerkiksi Kuun, avonaisten tähtijoukkojen ja kirkkaimpien galaksien katseluun. Lisävarusteena on saatavilla mm. erilaisia okulaareja. Tämän kaukoputkipaketin mukana tulee myös Smartphoto-puhelinteline, jolla kiinnität puhelimesi kaukoputken okulaariin. Jalustaa ohjataan SynScan-sovelluksella, joka on saatavissa ilmaiseksi Android- ja iOS-laitteille sovelluskaupoista.

Ursasta ostettavan kaukoputken hintaan sisältyy lisäksi Tähdet-vuosikirja (sh. 16 €), Kaukoputket – käyttäjän opas (sh. 15,15 €). Noudon yhteydessä saat alkuopastuksen kaukoputken käyttöön.

Ensimmäistä kaukoputkea ostamassa? Tutustu kaukoputken ostajan oppaaseen.

Paino 10 kg (kilogramma)
Mitat 95 × 29 × 23 cm (senttimetri)
Objektiivin halkaisija

102mm

Polttoväli

500mm

Okulaarit

10mm ja 20mm

Jalusta

Atsimutaalinen Az-Go2-jalusta Goto-ominaisuudella.

Etsin

Punapistetähtäin

Paino

Havaintokunnossa 8kg

Tuotekoodi

10191

Tekijä

Paketin mitat

95 x 29 x 23 cm, 10 kg

Muuta

Hintaan sisältyy Tähdet-vuosikirja (sh. 16 €) sekä Kaukoputket – käyttäjän opas (sh. 15,15 €).

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.