Kosmologiakurssi 9.–23.10.2024

Tuotteen myynti päättyy 08.10.2024 klo 12.00

15,00 40,00 

Verkkokurssi tarjoaa napakan katsauksen moderniin kosmologiaan, sen oleellisimpiin teorioihin sekä hieman myös kosmologian historiaan. Kurssin pitää yliopistotutkija, dosentti Syksy Räsänen.

Verkkoluennot ke 9., 16., 23.10. klo 18–20

Ilmoittautuminen on sitova, joten tarkista kurssin tiedot huolellisesti.

Paikkoja jäljellä 0

Kurssilaisen tiedot

Kurssiemme järjestämistä tukee Opintokeskus Sivis. Heidän koulutuksiinsa osallistuvilta edellytetään kerättävän tiettyjä tietoja, joten joudumme kysymään niitä omille kursseillemme osallistuvilta. Kaikkia tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Verkkokurssi tarjoaa napakan katsauksen moderniin kosmologiaan, sen oleellisimpiin teorioihin sekä hieman myös kosmologian historiaan. Kurssilla käsitellään mm. maailmankaikkeuden historia, ison mittakaavan rakenteet, kosmisen mikroaaltotausta, pimeä aine, pimeä energia ja kosminen inflaatio. Kurssilla ei suoranaisesti vaadita ennakkotietoja kosmologiasta, mutta aiheen luontaisen vaativuuden vuoksi niistä on selvää hyötyä. Kurssi suoritetaan osallistumalla Zoom-verkkoluentoihin, jotka pidetään keskiviikkoisin 9.–23.10.2024 klo 18–20. Kurssin pitää yliopistotutkija, dosentti Syksy Räsänen.

Opintokeskus Sivis tukee Ursan kurssitoimintaa.

Luethan alla olevat ohjeet ja ehdot huolellisesti.

Kursseille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu Ursan verkkokaupassa joko verkkopankkitunnuksilla tai maksukorteilla. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssin jäsenhinnat ovat voimassa vain, kun osallistuja on Ursan jäsen.

Kurssilaisiin ollaan yhteydessä sähköpostitse noin viikkoa ennen kurssin alkua, joten ilmoitathan toimivan sähköpostiosoitteen.

Kursseista voi tiedustella lisää sähköpostitse osoitteesta kurssit [ät] ursa.fi.

Valitse normaalihinta / Ursan jäsenhinta

,

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.