Meteoriitit ja niiden etsintä 7.11.2024

Tuotteen myynti päättyy 06.11.2024 klo 12.00

6,00 18,00 

Kurssilla tutustutaan siihen, miten meteoriitti syntyy, ja mistä meteoriitit ovat peräisin sekä esitetään tapoja, joilla meteoriitteja voi yrittää etsiä ja tunnistaa. Kurssin käyneillä on halutessaan mahdollisuus osallistua Ursan tulipallotyöryhmän vapaaehtoiseen etsintätyöhön.

Verkkokurssi to 7.11.2024 klo 17.30–20

Ilmoittautuminen on sitova, joten tarkista kurssin tiedot huolellisesti.

Paikkoja jäljellä 18

Kurssilaisen tiedot

Kurssiemme järjestämistä tukee Opintokeskus Sivis. Heidän koulutuksiinsa osallistuvilta edellytetään kerättävän tiettyjä tietoja, joten joudumme kysymään niitä omille kursseillemme osallistuvilta. Kaikkia tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Meteoriitin löytäminen luonnosta on harvinaista, mutta miten sen voisi tunnistaa? Kurssilla tutustutaan siihen, miten meteoriitti syntyy, ja mistä meteoriitit ovat peräisin. Kurssilla esitetään tapoja, joilla meteoriitteja voi yrittää etsiä ja tunnistaa. Kurssin käyneillä on halutessaan mahdollisuus osallistua Ursan tulipallotyöryhmän vapaaehtoiseen etsintätyöhön. Kurssin pitävät Jaakko Visuri, Jarmo Moilanen ja Jarkko Kettunen.

Opintokeskus Sivis tukee Ursan kurssitoimintaa.

Luethan alla olevat ohjeet ja ehdot huolellisesti.

Kursseille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu Ursan verkkokaupassa joko verkkopankkitunnuksilla tai maksukorteilla. Ilmoittautuminen on sitova. Jos et voikaan osallistua kurssille esim. sairastumisen vuoksi, voit lähettää ystäväsi sijastasi. Kurssin jäsenhinnat ovat voimassa vain, kun osallistuja on Ursan jäsen.

Kurssilaisiin ollaan yhteydessä sähköpostitse noin viikkoa ennen kurssin alkua, joten ilmoitathan toimivan sähköpostiosoitteen.

Valitse normaalihinta / Ursan jäsenhinta

,

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.