Baader Planetarium

Aurinkosuodinkalvo

25,00 27,80 

Suodatinkalvo Auringon turvalliseen katseluun. Mukana tulee askarteluohjeet sekä täysaukkosuodattimelle (kamerat, kiikarit, kaukoputket) että tee-se-itse-pimennyslaseille.

Optisesti korkealaatuinen AstroSolar -suodatinkalvo Auringon turvalliseen katseluun. Optinen tiheys 5 (päästää läpi 1/100 000 auringonvalosta). Tästä kalvosta voit rakentaa kaukoputkellesi tai kiikareillesi sopivan suodattimen objektiivin eteen. Kalvoa riittää askartelumateriaaliksi myös pimennyslaseihin vaikka koko perheelle!
(HUOM! Kuvassa esimerkkinä itse askarretut kiikarin suodatin ja pimennyslasit. Nämä eivät sisälly pakettiin.)

  • valmistaja Baader Planetarium
  • koko 20 x 29 cm
  • sisältää kehyksen rakennusohjeet
  • CE-hyväksytty
    Katso lisätietoja kalvosta Baaderin kotisivuilta.

Auringonpimennyslasien valmistusohjeet

Paino 0,047 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 21 × 0,1 cm (senttimetri)
Tuotekoodi

2459281

Valitse normaalihinta / Ursan jäsenhinta

,

Tekijä

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.