OVL

Binoviewer, stereo-okulaarisovitin

199,00 221,00 

Binoviewer mahdollistaa kaukoputken käytön kiikareiden tavoin. Vaatii kaksi samanlaista okulaaria toimiakseen.

TILAUSTUOTE! Tiedustele toimitusaikaa Ursan toimistolta.

Binoviewer liitetään kaukoputken perään, jolloin yhden okulaarin sijaan saadaan kaksi okulaaria rinnan. Näin kaukoputki toimii kiikarin tavoin. Binoviewerin kanssa tulee käyttää kahta samanlaista okulaaria, jotta näkymä olisi samat molemmille silmille. Tarkennus on hienosäädettävissä kummallekin okulaarille erikseen. Jos laitetta käyttää kahdella erilaisella okulaarilla,  silmiä vuoron perään sulkemalla kohdetta voi katsella eri suurennoksilla. Binoviewerin mukana tulee 2x-barlow-linssi ja pieni säilytyssalkku.

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 16 × 15,5 × 7 cm (senttimetri)
Tuotekoodi

50989

Tekijä

Paino

0,7 kg

Optiikan tiedot

Prismat BaK-4 lasia, 2x-barlow, ei sis. okulaareja

Valitse normaalihinta / Ursan jäsenhinta

,

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.