Kulmatähtäin napaetsimeen

110,00 122,00 

90 asteen kulmatähtäin napaetsimeen ergonomian parantamiseksi. Lisäksi suurennos väliltä x1-2.

Tällä napaetsimeen kiinnitettävällä lisävarusteella parannetaan ergonomiaa napasuuntauksen aikana. Kulmatähtäin kiinnitetään napaetsimeen kolmella kiristysruuvilla. Kulmatähtäimen suuntaa voi pyörittää 360 astetta, parantaen ergonomiaa entisestään. Optiikaltaan kulmatähtäin tarjoaa myös mahdollisuuden suurennokseen väliltä x1-2. Tarkennus on mahdollista ilman silmälaseja väliltä +-4(dioptr.). Kulmatähtäin sopii sellaisenaan ainakin Sky-watcherin seuraavien jalustojen napaetsimiin:
– EQ3
– EQ5, AZ-EQ5, HEQ5
– EQ6, AZ-EQ6
– Star Adventurer ja Star Adventurer Mini
– Lisäksi kaikkiin napaetsimiin joiden okulaarin ulkohalkaisija on max 30.1mm

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 15 × 10 cm (senttimetri)
Tuotekoodi

20135

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.