Lahjakortti

0,00 

Helpoin lahja on lahjakortti! Ursan lahjakortti toimii sekä Ursan verkkokaupassa että myymälässä (Kopernikuksentie 1).

Lahjakortti

Ursan lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä lukien, ja sen voi käyttää sekä Ursan verkkokaupassa että myymälässä Ursan myymiin tuotteisiin ja kursseihin. Lahjakortti on käytettävä kerralla, eikä sitä vaihdeta rahaksi. Lahjakortilla ei voi maksaa verkkokaupan toimituskuluja.

Lahjakortti toimitetaan sähköpostilla lahjan tilaajan sähköpostiosoitteeseen heti kun tilaus on maksettu (maksutapa Paytrail). Lahjakortissa on kertakäyttöinen koodi, jonka verkkokauppa tunnistaa automaattisesti. Sama koodi käy myös Ursan myymälässä, ja lahjakortin voi esittää vaikka puhelimen näytöltä.

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.