Liity Ursan jäseneksi

0,00 

lehtikannet_kaari_8

Tällä tuotteella uudet jäsenet voivat liittyä Ursaan.
Ursan jäsenet saavat Tähdet ja avaruus -lehden kahdeksan kertaa vuodessa suoraan kotiin. Kesken vuotta liittyneet saavat kaikki vuoden aikana jo ilmestyneet lehdet.

 

Oletko jo nykyään jäsen ja haluat maksaa jäsenmaksun? Käytä jäsenille tarkoitettua jäsenmaksutuotetta.

Usein kysytyt kysymykset Ursan jäsenyydestä

Jäsenlaji * 

Kalenterivuoden 2024 alusta

nimi

esim. ”Matti Meikäläinen”, ”Kauriin lukio”

katuosoite

esim. ”Kopernikuksentie 1A1”

postiosoite

”12345 Otava” HUOM! Anna sekä postinumero että -toimipaikka

Syntymävuosi

esim. ”1921”

Lahjaksi

Ursan jäsenyys sopii kaikille!

Valitse tämä jos olet ostamassa jäsenyyden lahjaksi. Saat sähköpostiisi aktivointilinkin jäsenen sähköisiin palveluihin. Voit toimittaa tämän linkin lahjansaajalle sähköpostitse kun on lahjan antamisen hetki. Lahjan saajalla on oikeus kieltäytyä jäsenyydestä. Kirjoita yllä oleviin kenttiin lahjan saadan tiedot.

Maksuvuosi

Jäsenyysmuoto

Maksajan jäsennumero

Lahjanantajan asiakas/-jäsennumero. Jäsennumero löytyy mm. jäsenlehden takakannesta nimen yläpuolelta. Jätä TYHJÄKSI mikäli maksaja ei ole jäsen/asiakas. HUOM! Mikäli liität samalla kertaa itsesi ja jonkun muun, niin maksa ensin oma liittymisesi. Näin saat käyttöösi jäsennumeron.

Ursan tärkeimmät jäsenedut ovat kahdeksan kertaa vuodessa postiluukusta kolahtava Tähdet ja avaruus -lehti ja jäsenhintaiset kirjat ja kaukoputket.

Ursa välittää laadukasta ja ajantasaista tietoa tähtitieteestä ja lähialoilta. Ursa tarjoaa myös opastusta ja välineitä tähtiharrastuksen aloittamiseen. Kaikki tähtitieteestä, taivaan tapahtumien tarkkailusta tai yleisemmin luonnontieteistä kiinnostuneet uteliaat ovat tervetulleita Ursan jäseniksi harrastuneisuuden tasosta riippumatta. Valtaosa Ursan jäsenistä nauttii tähtitieteestä nojatuolissaan lukemalla lehtiä ja kirjoja. Ursan jäsenenä olet mukana tukemassa hyvää asiaa.

HUOM!

Ursan jäsenyys maksetaan kalenterivuosittain. Jos liityt jäseneksi kesken vuotta, voit tiedot lähetettyäsi odottaa parin viikon sisällä postia Ursasta. Jäsenmaksu on sama kuin vuoden alussa liittyessä, mutta lähetämme sinulle kaikki kuluneena vuonna jo ilmestyneet Tähdet ja avaruus -lehdet, kun olet maksanut jäsenmaksusi.

 

Usein kysytyt kysymykset Ursan jäsenyydestä

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.