Ursan jäsenmaksu

0,00 

lehtikannet_kaari_8

 


Tällä tuotteella Ursan nykyiset jäsenet voivat maksaa jäsenmaksun vuodelle 2024.

Liittymässä uudeksi jäseneksi? Liity täältä

HUOM! Sinun EI TARVITSE KIRJAUTUA sisään verkkokauppaan maksaaksesi jäsenmaksun. Syötä vain alla olevat tiedot, lisää ostoskoriin ja siirry kassa-sivulle. Varmista jäsennumero esimerkiksi 7/2023-lehden takakannesta!

HUOM! Nykyisten jäsenten jäsenmaksujen kerääminen verkkokaupassa on päättynyt vuoden 2024 osalta. Helmikuun aikana postitetaan paperiset jäsenmaksulaskut niille joiden jäsenmaksu on vielä suorittamatta.

Usein kysytyt kysymykset Ursan jäsenyydestä

Jäsenlaji * 

Kalenterivuodeksi 2024

Jäsennumero

esim. ”12345”. Tarkista jäsennumero Tähdet ja avaruus -lehden takakannesta esim. numerosta 7/2023 tai kirjautumalla Ursan verkkokauppaan.

Jäsennumero uudestaan

Maksuvuosi

Postinumero

Ursan tärkeimmät jäsenedut ovat kahdeksan kertaa vuodessa postiluukusta kolahtava Tähdet ja avaruus -lehti ja jäsenhintaiset kirjat ja kaukoputket.

Ursa välittää laadukasta ja ajantasaista tietoa tähtitieteestä ja lähialoilta. Ursa tarjoaa myös opastusta ja välineitä tähtiharrastuksen aloittamiseen. Kaikki tähtitieteestä, taivaan tapahtumien tarkkailusta tai yleisemmin luonnontieteistä kiinnostuneet uteliaat ovat tervetulleita Ursan jäseniksi harrastuneisuuden tasosta riippumatta. Valtaosa Ursan jäsenistä nauttii tähtitieteestä nojatuolissaan lukemalla lehtiä ja kirjoja. Ursan jäsenenä olet mukana tukemassa hyvää asiaa.

Usein kysytyt kysymykset Ursan jäsenyydestä

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.