Markus Hotakainen

Mars

NULL

Marsin verenkarvainen väri ja oikukas liikehdintä on kiehtonut ihmisen mielikuvitusta vuosituhansien ajan. Se on ollut taivaallinen ennusmerkki, palvottu jumala, avain aurinkokunnan arvoituksiin ja elämän tyyssija. Kunnes Mars kuoli.

Nyt Mars on heräämässä uudelleen henkiin. Siellä on jäätä, siellä on todennäköisesti vettä, siellä on mahdollisesti elämääkin. Tai on ainakin voinut olla.

1600-luvulla alkaneen tieteellisen tutkimuksen tuloksena tunnemme avaruusnaapurimme pian yhtä hyvin kuin oman kotiplaneettamme. Mars ei ole enää salaperäinen myytti, vaan se on maisema. Maisema, jossa ihminen jonakin päivänä vielä vaeltaa.

Sh 49,50 e.

Paino 0,739 kg (kilogramma)
Mitat 24 × 17 × 2 cm (senttimetri)
Tuotekoodi

9789525856842

Valitse normaalihinta / Ursan jäsenhinta

Tekijä

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.