Sky-Watcher

Skymax-102 ja AZ-GO2-jalusta

554,00 615,00 

Helppokäyttöinen Wifi-yhteyttä hyödyntävä jalusta ja Skymax-kaukoputki. Ohjaaminen vaatii Android- tai iOS-käyttöjärjestelmän, jossa ladattuna SynScan-ohjelma (ilmainen).

Helppokäyttöinen ja näppärä Skymax-kaukoputki helposti kuljetettavalla AZ-GO2-jalustalla. Jalusta luo oman WiFi-verkon, johon Android- tai iOS-käyttöjärjestelmän (puhelin, tabletti tms.) saa suoraan yhdistettyä. Käyttölaitteessa tulee olla asennettuna SynScan-ohjelma. Jalustassa on paristokotelo (8xAA), joten jalustaa voi käyttää missä vain. Käyttölaitteen GPS-, päivämäärä- ja aikatiedot tulevat suoraan SynScan-ohjelman käyttöön, joten näitä ei tarvitse erikseen näpytellä.

Jalustassa on mahdollisuus myös ulkoiselle virtalähteelle (12V, 1A, Tip+), mikäli ei halua käyttää ladattavia akkuja tai sormiparistoja. Jalustaan saa liitettyä SynScan-käsiohjaimen, mutta se ei kuulu paketin sisältöön. Käyttölaitteelle ladattavassa SynScan-ohjelmassa on ”Point and Go” -toiminto sekä ”Tonight’s Best Objects” -kierros, mikäli haluat päästä entistäkin helpommalla. Myös  kolmannen osapuolen tähtikarttasovelluksen käyttö on mahdollista.

Kaukoputki on Skymax-102, joka on Ursan suosituin kaukoputki. Optiikka on aloittelijan kannalta kätevä ratkaisu, sillä Maksutov-Cassegrain on helppohoitoinen ja erittäin laadukas peilikaukoputki.

HUOM
Kaukoputkea ei voi kääntää käsin. Ohjaaminen vain ja ainoastaan sovelluksella.

HUOM
Ohjainsovellus on englanninkielinen.

Paino 10 kg (kilogramma)
Mitat 85,5 × 42,5 × 24 cm (senttimetri)
Tuotekoodi

10194

Tekijä

Paino havaintokunnossa

5,8 kg

Optiikan tiedot

Optiikka Maksutov-Cassegrain, Polttoväli 1300mm, Objektiivin halkaisija 102mm, Okulaarit 10mm ja 25mm

Valitse normaalihinta / Ursan jäsenhinta

,

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.