Sky-Watcher

Skymax-127 ja Az-GTi

836,00 929,00 

Helppokäyttöinen Wifi-yhteyttä hyödyntävä jalusta ja Skymax-kaukoputki. Ohjaaminen vaatii Android- tai iOS-käyttöjärjestelmän, jossa ladattuna SynScan-ohjelma (ilmainen).

Helppokäyttöinen ja näppärä Skymax-kaukoputki helposti kuljetettavalla AZ-GTi-jalustalla. Jalusta luo oman WiFi-verkon, johon Android- tai iOS-käyttöjärjestelmän (puhelin, tabletti tms.) saa suoraan yhdistettyä. Käyttölaitteessa tulee olla asennettuna SynScan-ohjelma. Jalustassa on sisäänrakennettu paristokotelo (8xAA), joten jalustaa voi käyttää missä vain. Käyttölaitteen GPS-, päivämäärä- ja aikatiedot tulevat suoraan SynScan-ohjelman käyttöön, joten näitä ei tarvitse erikseen näpytellä.

Jalustassa on Sky-Watcherin oma ”Freedom-Find”-teknologia käytössä. Voit suunnata kaukoputken jalustassa myös käsin ilman että systeemi kadottaisi asentotajuntansa. Näin kohteiden katsominen on entistäkin jouhevampaa. Jalustassa on mahdollisuus myös ulkoiselle virtalähteelle (7-14V, 0.75A), mikäli ei halua käyttää ladattavia akkuja tai sormiparistoja. Jalustaan saa liitettyä SynScan-käsiohjaimen, mutta se ei kuulu paketin sisältöön. Jalustasta saa ”snap”-piuhalla kameran suoraan jalustaan. Käyttölaitteelle ladattavassa SynScan-ohjelmassa on ”Point and Go”-toiminto sekä ”Tonight’s Best Objects”-kierros mikäli haluat päästä entistäkin helpommalla. On myös mahdollista käyttää kaukoputkea kolmannen osapuolen tähtikarttasovelluksella.

Kaukoputki on Skymax-127, joka on Ursan suosituimman mallin, Skymaxin, isompi kaukoputki. Optiikka on aloittelijan kannalta se kaikista helpoin ratkaisu. Maksutov-Cassegrain on helppohoitoinen ja erittäin laadukas peilikaukoputki. Optinen rakenne mahdollistaa erittäin kompaktin kaukoputken.

HUOM
Ohjainsovellus on englanninkielinen. Ursa toimittaa suomenkieliset käyttöohjeet

Paino 12 kg (kilogramma)
Mitat 85 × 42 × 26 cm (senttimetri)
Tuotekoodi

10265

Tekijä

Paino havaintokunnossa

7,5 kg

Max. korkeus

152cm

Optiikan tiedot

Optiikka Maksutov-Cassegrain, Polttoväli 1500mm, Objektiivin halkaisija 127mm, Okulaarit 10mm ja 25mm

Valitse normaalihinta / Ursan jäsenhinta

,

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.