Sky-Watcher

Skymax-127 ja AZ-GO2-jalusta

699,00 776,00 

Helppokäyttöinen Wifi-yhteyttä hyödyntävä jalusta ja Skymax-kaukoputki. Ohjaaminen vaatii Android- tai iOS-käyttöjärjestelmän, jossa ladattuna SynScan-ohjelma (ilmainen).

Helppokäyttöinen ja näppärä Skymax-kaukoputki helposti kuljetettavalla AZ-GO2-jalustalla. Jalusta luo oman WiFi-verkon, johon Android- tai iOS-käyttöjärjestelmän (puhelin, tabletti tms.) saa suoraan yhdistettyä. Käyttölaitteessa tulee olla asennettuna SynScan-ohjelma. Jalustassa on mukana paristokotelo (8xAA), joten jalustaa voi käyttää missä vain. Käyttölaitteen GPS-, päivämäärä- ja aikatiedot tulevat suoraan SynScan-ohjelman käyttöön, joten näitä ei tarvitse erikseen näpytellä.

Jalustassa on mahdollisuus myös ulkoiselle virtalähteelle (12V, 1A, Tip+), mikäli ei halua käyttää ladattavia akkuja tai sormiparistoja. Jalustaan saa liitettyä SynScan-käsiohjaimen, mutta se ei kuulu paketin sisältöön. Käyttölaitteelle ladattavassa SynScan-ohjelmassa on ”Point and Go”-toiminto sekä ”Tonight’s Best Objects”-kierros mikäli haluat päästä entistäkin helpommalla. On myös mahdollista käyttää kaukoputkea kolmannen osapuolen tähtikarttasovelluksella.

Kaukoputki on Skymax-127, joka on Ursan suosituimman mallin, Skymaxin, isompi kaukoputki. Optiikka on aloittelijan kannalta se kaikista helpoin ratkaisu. Maksutov-Cassegrain on helppohoitoinen ja erittäin laadukas peilikaukoputki. Optinen rakenne mahdollistaa erittäin kompaktin kaukoputken.

HUOM
Kaukoputkea ei voi kääntää käsin. Ohjaaminen vain ja ainoastaan sovelluksella.

HUOM
Ohjainsovellus on englanninkielinen.

Paino 11,7 kg (kilogramma)
Mitat 86,5 × 41,5 × 23,5 cm (senttimetri)
Tuotekoodi

10195

Tekijä

Paino havaintokunnossa

7,5 kg

Optiikan tiedot

Optiikka Maksutov-Cassegrain, Polttoväli 1500mm, Objektiivin halkaisija 127mm, Okulaarit 10mm ja 25mm

Valitse normaalihinta / Ursan jäsenhinta

,

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.