Ursa ry

Tähdet ja avaruus -irtonumero

9,90 

Tähdet ja avaruus -lehti esittelee tieteen uusimmat löydöt maailmankaikkeudesta sekä runsaasti lisätietoa ajankohtaisista tapahtumista. Lehdessä julkaistaan myös ajankohtainen tähtikartta ja kerrotaan mielenkiintoisimmista tulossa olevista taivaanilmiöistä.

Lehden numero

Kirjoitä tähän haluatko uusimman numeron vai aiemmin tänä vuonna ilmestyneen lehden

Tähtitiede elää mullistusten aikaa muun muassa uusien havaintolaitteiden ja luotainten ansiosta. Tähdet ja avaruus -lehti esittelee tieteen uusimmat löydöt maailmankaikkeudesta sekä runsaasti lisätietoa ajankohtaisista tapahtumista. Lehdessä julkaistaan myös ajankohtainen tähtikartta ja kerrotaan mielenkiintoisimmista taivaalla näkyvistä ilmiöistä.

Tähdet ja avaruus on tehty kaikille, jotka ovat kiinnostuneet tähdistä tai tähtitieteen viimeisimmistä uutisista. Lehti saapuu kahdeksan kertaa vuodessa Ursan jäsenille (myös yhdistyksille ja kouluille).

Huom! Halutessasi tilata yksittäisen irtonumeron merkitse tilauksen lisätietoihin, jos haluat jonkin muun kuin uusimman numeron. Huomaa, että kaikkia vanhoja irtonumeroita ei ole enää saatavilla.

>> Tähdet ja avaruus -lehden nettisivut
>> Liity Ursan jäseneksi ja saa Tähdet ja avaruus jäsenetuna

Paino 0,260 kg (kilogramma)
Mitat 29,0 × 22,0 × 0,5 cm (senttimetri)
Valitse normaalihinta / Ursan jäsenhinta

,

Tekijä

Tuotekoodi

6414888635553

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.