Carlo Rovelli

Todellisuus ei ole sitä miltä se näyttää

22,00 29,00 

Carlo Rovellin teos esittelee laajemmin samoja teemoja kuin aiempi menestysteos Seitsemän lyhyttä luentoa fysiikasta.

Jos olet lukenut Seitsemän lyhyttä luentoa fysiikasta ja haluat tietää lisää, tämä kirja on matkalippusi pidemmälle tuon kirjan kuvaamaan outoon maailmaan.

Mistä maailma koostuu? Teoreettinen fyysikko Carlo Rovelli luonnostelee fysiikan keskeisimpien ideoiden kehityksen ja kuvaa modernin fysiikan suurimmat keksinnöt. Hän esittelee millainen käsitys maailmasta on kvanttigravitaation tutkimuksen taustalla ja vie lukijan matkalle kauas arkisista käsityksistämme. Kirjassa Rovelli esittelee laajemmin samoja teemoja kuin menestysteoksessaan Seitsemän lyhyttä luentoa fysiikasta.

Kirja on vastaus, jonka voisin antaa ystävälleni hänen kysyessään minulta: ”Miten luulet asioiden todella olevan?”

Kirjasta sanottua:

  • ”Suomennos on vivahteikasta kieltä ja tavoittaa Rovellin innostuksen.” Tuula Koukku, Tiede 1/2020
Paino 0,284 kg (kilogramma)
Mitat 21 × 13 × 2 cm (senttimetri)
Tekijä

ISBN

Sivumäärä

Kirjastoluokka

53

Suomentaja

Tuukka Perhoniemi

Sidonta

Painovuosi

2019

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.