Marcus Chown

Äärettömyys kämmenellä (loppuunmyyty)

Viisikymmentä ihmeellistä asiaa maailmankaikkeudesta

24,00 32,00 

Mukaansatempaava tietokirja kaikenlaisille lukijoille!

Maailmankaikkeus on paljon jännempi paikka kuin olisit koskaan osannut kuvitella. Tutkimusmatkat avaruuteen, syventynyt ymmärrys kvanttimaailmasta sekä teknologiset edistysaskeleet ovat auttaneet ymmärtämään kotiplaneettaamme ja paikkaamme maailmankaikkeudessa hämmästyttävän tarkasti.

Tiedetoimittaja Marcus Chown kertoo nokkelasti taustat viidellekymmenelle faktalle, jotka selittävät koko olemassaolomme monimutkaisuuden kirjoa. Uskoisitko, että ihmiskunnan saisi mahdutettua sokeripalan kokoon tai että puolet soluistasi ei oikeastaan kuulu sinulle? Tai että hyttysen atomien sisältämä sähkömagneettinen voima riittäisi räjäyttämään kaiken elämän maapallolta?

Marcus Chown on koulutukseltaan astrofyysikko ja toimii New Scientist -lehden kosmologian asiantuntijana.

Paino 0,382 kg (kilogramma)
Mitat 22 × 15 × 2,4 cm (senttimetri)
Alaotsikko

Viisikymmentä ihmeellistä asiaa maailmankaikkeudesta

Valitse normaalihinta / Ursan jäsenhinta

,

ISBN

Julkaisija

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Julkaisusarja

Ursan julkaisuja

Kirjastoluokka

50

Päätekijä

Marcus Chown

Painovuosi

2019

Sidonta

Sivumäärä

Suomentaja

Suvi Syrjä

Tekijä

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.