Esko Valtaoja

Ensimmäinen koira Kuussa

Kootut kolumnit

8,00 10,00 

Esko Valtaoja on kirjoittanut yli kymmenen vuoden ajan kolumneja sanoma- ja aikakauslehtiin. Tähän kirjaan on koottu Valtaojan parhaat kolumnit.

”Yritän viihdyttää, valistaa ja ärsyttää, milloin missäkin järjestyksessä. Jokaiselle meistä tekee hyvää saada kahvit joskus väärään kurkkuun lehteä lukiessa.”

Esko Valtaojan kolumnit ovat virkistävää aivoviihdettä: ne vuoroin kyseenalaistavat totuttua ja vuoroin nauravat päähänpinttymille ja moralismille. Valtaojan kolumneissa katsotaan maailmaa lämpimästi ja terävästi.

”Koetan saada jokaiseen kolumniini jotain laajempaa ajatusta tai näkökulmaa. Jotain, joka saa unisena aamukahviaan hörppivän lukijani hätkähtämään ja ajattelemaan asioita hieman uudelta kantilta.”

Valtaojalle mikään inhimillinen ei ole vierasta. Hän kirjoittaa napakasti argumentoiden ja avartaa lukijan kokemuspiiriä hienovaraisesti. Kokoelma on raikas kooste suomalaista ajattelua etevimmillään.

Saatavilla sähkökirjana Elisa Kirjasta.

Paino 0,278 kg (kilogramma)
Mitat 17 × 11,0 × 2,9 cm (senttimetri)
Tekijä

Sidontamalli

Koko

Sivumäärä

ISBN

Alaotsikko

Kootut kolumnit

Kirjastoluokka

50, 30

Julkaisusarja

Ursan julkaisuja 138

Arviot

"[Kolumneja] lukiessa ei ihmettele Valtaojan suosion syytä. Hän kirjoittaa yhtä vetävävästi, selkeästi ja terävästi, oli aiheena sitten demokratia ja tuloerojen kasvu, ydinvoima ja vihreät tai tähtiti

Valitse normaalihinta / Ursan jäsenhinta

,

Päätekijä

Esko Valtaoja

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.