Kantokassi kaukoputkelle

74,00 82,00 

Sisältä pehmustettu Ursa-logolla varustettu kassi kaukoputken ja jalustan turvalliseen kuljettamiseen.

Ursa-kantokassilla kuljetat kaukoputken ja jalustan yhdessä turvallisesti. Ulkopinta on vettä hylkivää polyesteriä. Kassin sisällä on 10 mm kuitukangaspäällysteinen pehmuste. Sisus on jaettu kahdeksi osastoksi jalustaa ja kaukoputkea varten. Kummassakin osastossa on kahdet tarranauhat tavaroiden kiinnittämiseksi. Muita varusteita voi kuljettaa taskuissa keskiosan pehmusteessa.

Kassi soveltuu mm. seuraaville Ursan myymille kaukoputkille:
Skymax-102
Skymax-127
Explorer-130PDS ja EQ3-jalusta
Kaikki AZ-GTi-jalustalla olevat mallit (myös AZ-GOTO)
(- Explorer-150P/PDS ja EQ5-jalusta sopivat myös yhdessä tähän kassiin, mutta yhdistelmän paino nousee korkeaksi, eikä kantaminen välttämättä ole suositeltavaa)

Paino 1,3 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 30 × 12 cm (senttimetri)
Ulkomitat

100 x 34 x 25 cm

Tuotekoodi

8606108613177

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.