Olli Manner

Kaukoputket – käyttäjän opas

12,10 15,15 

Miten kaukoputki toimii? Miten löydän Andromedan galaksin? Näkyvätkö Jupiterin kuut? Millainen on Newton-peilikaukoputki? Kuinka ilmakehä vaikuttaa kaukoputken kuvaan? Millainen kaukoputki kannattaa hankkia?

Oppaan kuudennesta, laajennetusta painoksesta löydät vastauksen näihin ja moniin muihin kysymyksiin. Kirjassa kerrotaan miten harrastajien kaukoputket toimivat ja kuinka niitä käytetään tähtitaivaan kohteiden havainnointiin.

Opas sopii niin aloittelijalle kuin hieman kokeneemmallekin kaukoputken käyttäjälle.

Paino 0,284 kg (kilogramma)
Mitat 21 × 15 × 1 cm (senttimetri)
Tekijä

Sidontamalli

Sivumäärä

ISBN

Painovuosi

2010

Painos

6. painos

Alkuperäinen Julkaisuvuosi

Kirjastoluokka

52

Julkaisusarja

Ursan julkaisuja 53

Valitse normaalihinta / Ursan jäsenhinta

,

Päätekijä

Olli Manner

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.