Helios Star Field – 2×40-kiikarit

120,00 133,00 

Helios Star Field – kiikareilla, ”pöllönsilmäkiikareilla”, katsot laajoja kokonaisuuksia kirkkaampana. Kiikarit keräävät ihmisilmää enemmän valoa ja tuottavat vain pienen suurennoksen, jotta kontrasti kasvaa mahdollisimman paljon.

Helioksen Star Field -kiikareilla apertuuri on 40mm ja suurennos vain 2-kertainen. Kiikarit keräävät n. 33 kertaa enemmän valoa kuin ihmisilmä. Pienellä suurennoksella taataan himmeiden kohteiden huomattava pintakirkkauden kasvu verrattuna paljain silmin tehtäviin havaintoihin. Näkökenttä kiikareilla on peräti 24 astetta, joten näillä voi katsoa lähes kaikki tähikuviot kokonaisuudessaan. Kiikareista käytetään myös nimitystä ”pöllönsilmäkiikarit” tai ”tähtikuviokiikarit”.

– Näkökenttä 24 astetta
– Suurennos 2-kertainen
– Apertuuri 40mm
– Kiikareiden tarkennuksen säätöväli (Dioptri-luku) on -5, +3.
– Kiikareiden paino 190g
– Sis. suojakotelo, kaularemmi, mikrokuituliina

Kiikarit soveltuvat myös lahjaksi tähtiharrastajalle, jolla on jo ”kaikki”.

Paino 0,3 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 7 × 5 cm (senttimetri)
Tuotekoodi

30999

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.