Baader Planetarium

T2-adapteri

20,00 22,00 

T2-adapteri järjestelmäkameran runkoon. Saatavissa Canonin ja Nikonin runkoihin. Mainitse tästä tilauksen lisätiedoissa.

Järjestelmäkameran runko * 

Valokuvataksesi kaukoputkella järjestelmäkameraa käyttäen tarvitset T2-adapterin. Järjestelmäkameran objektiiviin tilalle kiinnitetään kameran runkoon sopiva adapteri, jonka toisessa päässä on T2-kierre. Tämä on yleinen kierrekoko kaukoputkissa ja niiden lisävarusteissa. Tällä kiinnityksellä kaukoputki toimii objektiivina järjestelmäkameralle.

Paino 0,048 kg (kilogramma)
Mitat 6 × 6 × 2 cm (senttimetri)
Tuotekoodi

2408319

Valitse normaalihinta / Ursan jäsenhinta

,

Tekijä

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.