Ursa ry

Ursan jäsenmaksu

0,00 

lehtikannet_kaari_8

 

Nykyisten jäsenten jäsenmaksujen kerääminen verkkokaupassa vuodelle 2023 on päättynyt. Mikäli et ehtinyt maksamaan vielä jäsenmaksua, saat paperisen laskun helmikuun aikana. Vuoden 2024 jäsenmaksujen kerääminen avautuu marraskuun lopussa.


Tällä tuotteella Ursan nykyiset jäsenet voivat maksaa jäsenmaksun vuodelle 2023.

HUOM! Sinun EI TARVITSE KIRJAUTUA sisään verkkokauppaan maksaaksesi jäsenmaksun. Syötä vain alla olevat tiedot, lisää ostoskoriin ja siirry kassa-sivulle. Varmista jäsennumero esimerkiksi 7/2022-lehden takakannesta!

Maksamalla jäsenmaksusi Ursan verkkokaupassa pääset samalla rekisteröitymään Ursan tulossa olevien verkkopalvelujen käyttäjäksi, mikäli et ole vielä rekisteröitynyt käyttäjäksi. Saat ohjeet käyttäjätilisi aktivoimiseen sähköpostiisi jäsenmaksun maksamisen jälkeen.

Huom! Jäsenmaksun maksaminen Ursan verkkokaupassa on ainoa tapa rekisteröityä ja päästä käyttämään tulossa olevia vain jäsenille suunnattuja verkkopalveluja. Jos haluat saada edut käyttöösi, maksa jäsenmaksusi viimeistään 5.2.2023.

Liittymässä uudeksi jäseneksi? Liity täältä

Usein kysytyt kysymykset Ursan jäsenyydestä

Jäsenlaji * 

Kalenterivuodeksi 2023

Jäsennumero

esim. ”12345”. Tarkista jäsennumero Tähdet ja avaruus -lehden takakannesta esim. numerosta 7/2022 tai kirjautumalla Ursan verkkokauppaan. Huom! Älä tarkista lehdestä 6/2022, tässä numerossa osalla jäsenistä oli ilmoitettu virheellinen jäsennumero.”

Jäsennumero uudestaan

Maksuvuosi

Postinumero

Ursan tärkeimmät jäsenedut ovat kahdeksan kertaa vuodessa postiluukusta kolahtava Tähdet ja avaruus -lehti ja jäsenhintaiset kirjat ja kaukoputket.

Ursa välittää laadukasta ja ajantasaista tietoa tähtitieteestä ja lähialoilta. Ursa tarjoaa myös opastusta ja välineitä tähtiharrastuksen aloittamiseen. Kaikki tähtitieteestä, taivaan tapahtumien tarkkailusta tai yleisemmin luonnontieteistä kiinnostuneet uteliaat ovat tervetulleita Ursan jäseniksi harrastuneisuuden tasosta riippumatta. Valtaosa Ursan jäsenistä nauttii tähtitieteestä nojatuolissaan lukemalla lehtiä ja kirjoja. Ursan jäsenenä olet mukana tukemassa hyvää asiaa.

Usein kysytyt kysymykset Ursan jäsenyydestä

Tekijä

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.