EQ3-jalusta valokuvaukseen

495,00 549,00 

EQ3-jalusta valokuvaukseen kameraoptiikalla. Pakettiin sisältyy seurantamoottori, napatähtäin ja kameran kiinnityslevy. Jalusta kantaa myös pienet kaukoputket yhdessa kameran kanssa.

VARMISTA KAIKKIEN VARUSTEIDEN SAATAVUUS URSAN TOIMISTOLTA

EQ3-jalusta varustettuna seurantamoottorilla ja napatähtäimellä on erinomainen yhdistelmä tähtivalokuvaukseen, kun kuvauksessa käytetään kameran omaa optiikkaa. Jalustasysteemi jaksaa tarvittaessa kantaa myös pienen kaukoputken yhdessä kameran kanssa. Tämä systeemi on tukevampi ja huomattavasti edullisempi kuin Star Adventurer -kuvausjalusta. Kameran kiinnittämiseksi mukana tulee kiinnityslevy.

Paino 17 kg (kilogramma)
Mitat 87 × 42 × 25 cm (senttimetri)
Tuotekoodi

20448/20549/20116/20362

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.