Anttila Juhani ja Perhoniemi Tuukka

Popin ja Pikkukarhun avaruusmatka

17,00 23,00 

Popin ja Pikkukarhun avaruusmatka on lastenkirja, jossa yhdistyvät tarina ja tieto tähtitaivaasta ja tähdistöistä.

Eräänä iltana Popi päättää lähteä etsimään tähtiä kotipihaltaan, vaikka ei erityisemmin pidä pimeästä. Pimeän pelko kuitenkin unohtuu, kun Popi tutustuu taivaalta laskeutuvaan Pikkukarhuun. Kaupungin valojen jäädessä taakse tähtiäkin alkaa löytyä.

Kaverukset lähtevät seikkailulle aurinkokuntamme halki ja vieläkin kauemmas, aina Pikkukarhun kotiseuduille saakka. Siellä Popi tapaa Pikkukarhun äidin ja muita kuuluisia tähtihahmoja.

Popin ja Pikkukarhun avaruusmatka on oivaltava avaruuskirja uteliaille lapsille. Kirja sisältää Pikkukarhun vinkit oman aurinkokunnan pienoismallin tekoon sekä tähtikartat omia tähtiseikkailuja varten.

Katso myös Popin nettisivut osoitteessa www.ursa.fi/popi.
 

Paino 0,438 kg (kilogramma)
Mitat 27,5 × 22,0 × 1,2 cm (senttimetri)
Tekijä

Sidontamalli

Koko

Sivumäärä

ISBN

Painovuosi

2014

Kustantaja

Ursa

Valitse normaalihinta / Ursan jäsenhinta

,

Päätekijä

Anttila & Perhoniemi

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.